bg
image

SSL certificaten

In een tijd van cyberaanvallen is een SSL certificaat niet meer weg te denken. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat je bezoekers veilig verbinding kunnen maken met jouw website. Het geeft bezoekers vertrouwen en zekerheid dat ze met de juiste website verbonden zijn. Het verkleint daarnaast de kans op misbruik door Phising en Social Engineering.

Meer weten? Neem contact op!

Onze SSL certificaten

Certificaten worden uitgegeven door verschillende toonaangevende bedrijven op het gebied van SSL.
Omdat het per type certificaat verschilt welke aanbieder het voordeligste is, werken we met o.a. Sectigo en AlphaSSL.
Elke prijs is excl. de installatie, maar voor een kleine meerprijs nemen we dit ook graag voor je uit handen.

Uitgever Type certificaat Gratis heruitgifte Wildcard Verzekerde waarde Prijs
Domein validatie $ 10.000 € 14,99 / jaar
Organisatie validatie $ 10.000 € 44,99 / jaar
Domein validatie wildcard $ 10.000 € 57,99 / jaar
Uitgebreide validatie $ 1.000.000 € 139,99 / jaar
Sectigo Positive SSL
Type:

Domein validatie

Gratis heruitgifte:

Wildcard:

Verzekerde waarde:

$ 10.000

Prijs:

€ 14,99

Koop
Sectigo Instant SSL Pro
Type:

Domein validatie

Gratis heruitgifte:

Wildcard:

Verzekerde waarde:

$ 10.000

Prijs:

€ 14,99

Koop
AlphaSSL Wildcard Certificate
Type:

Domein validatie wildcard

Gratis heruitgifte:

Wildcard:

Verzekerde waarde:

$ 10.000

Prijs:

€ 14,99

Koop
Sectigo PositiveSSL EV
Type:

Domein validatie

Gratis heruitgifte:

Wildcard:

Verzekerde waarde:

$ 1.000.000

Prijs:

€ 14,99

Koop

Welke SSL certificaat voor mijn situatie?

  • image Domeinvalidatie
  • image Organisatie validatie
  • image Uitgebreide validatie
  • image Wildcard certificaat
img

Domeinvalidatie, voor een standaard beveiliging.

Domeinvalidatie SSL certificaten zijn de meest gewilde SSL certificaten op de markt. Voor een lage prijs plaats je een certificaat van een gerenommeerd merk op je website, waarmee je aan je bezoekers laat zien dat je beveiliging serieus neemt. Via een basis verificatie wordt gecontroleerd of jij verbonden bent met de legitieme website achter het domeinnaam.

img

Organisatievalidatie, voor bedrijven en zakelijke toepassingen.

Organisatievalidatie SSL certificaten vormen een middenweg tussen het gemak en de prestaties van domeingevalideerde SSL certificaten en hun de geavanceerde Uitgebreide Validatie-tegenhangers. Een OV SSL certificaat voorziet de bezoekers van jouw website van geverifieerde organisatie-informatie in de certificaatdetails, met dezelfde robuuste verbindingsbeveiliging.

img

Uitgebreide validatie, voor het beschermen van een merk.

Een Extended Validation SSL certificaat heeft één groot voordeel ten opzichte van zijn DV- en OV-tegenhangers: de EV-naambadge. Uitgebreide validatie zet de naam van de organisatie in de adresbalk. Dit is de onmiskenbare bevestiging van de identiteit van de website. Vertrouwen is belangrijk in de wereld van online zakendoen en in een tijd met phishing en social engineering, is er nooit een beter moment geweest om je klanten de zekerheid te bieden dat ze op de juiste plek zijn.

img

Wildcard certificaten, voor alle subdomeinnamen.

Het afzonderlijk versleutelen van een website en zijn subdomeinen kan enorm veel tijd en geld kosten. Gelukkig zijn er Wildcards. Een SSL certificaat kan een domeinnaam en al zijn subdomeinen op versleutelen op één certificaat. Een SSL certificaat is dus kostenbesparend wanneer je meer dan één adres wilt beveiligen.

Waarom kiezen voor Ximple?

Geen omkijken meer naar de techniek achter de hosting. Laat het over aan de expert!

image

Supersnel en compleet

Supersnelle laadtijden door OpenLiteSpeed; dagelijkse back-ups; de laatste PHP-versies en gratis SSL certificaten. Bij ons geen meerprijzen voor zaken die standaard zouden moeten zijn.

image

E-mail bescherming

Inkomende en uitgaande e-mailbescherming. Hiermee filteren we niet alleen spam, maar beschermen we ook de reputatie van onze uitgaande mailservers, waardoor jouw mail aankomt bij de geadresseerde. Beloofd!

image

Wij verhuizen jouw website

Overstappen moeilijk? Niet bij ons. Wij zetten je site zonder problemen over, op een tijdstip dat jou uitkomt. Avonduren zijn daarin geen probleem.

image

Internet.nl-compliant hoster

Ximple is Internet.nl-compliant hoster en voldoet dus aan alle richtlijnen als het gaat om moderne, betrouwbare internetstandaarden. Internet.nl is een initiatief van het internetgemeenschap en de Nederlandse overheid.

image

Uitstekende support

Geen gedoe met lange wachttijden en doorgeschakeld worden. Wij bieden een persoonlijke en op-maat-gemaakte service, met een vaste contactpersoon. Zowel telefonisch, per WhatsApp, als per mail bereikbaar.

image

Configuratie ondersteuning

Het configureren van je mail kan soms best een uitdaging zijn. Daarom staan we klaar om je hierbij te helpen. Zonder rekening.

image

Niet goed? Geld terug!

Ben je niet tevreden over onze hosting? Meld het ons binnen 14 dagen en we betalen je het aankoopbedrag terug. We stellen geen vragen!

image

Server monitoring

Al onze servers zijn aangesloten op monitoring software. Wanneer er iets met een server aan de hand is krijgen wij automatisch een bericht, zodat we direct kunnen ingrijpen.

image

Oplossingen op maat

Heb je een extra functie nodig? Voldoen onze standaard specificaties niet? We denken graag met je mee.

Nog niet overtuigd?

Heb je het einde van deze pagina bereikt maar ben je nog niet overtuigd? Laat ons je terugbellen. We kijken gratis met je mee naar je huidige hosting en vertellen je eerlijk wat wij voor jou kunnen doen. Zit je nu goed? Dan zijn we ook eerlijk. Beloofd!

Bel ons!