image

Systeembeheer

Met al meer dan 15 jaar ervaring in Linux en Windows systeembeheer kunnen we veel voor je betekenen. We ontzorgen je graag op het gebied van: onderhoud, het oplossen van storingen of andere IT-adviezen.

Meer weten? Neem contact op!

Systeembeheer tarieven

Eerlijke tarieven voor eerlijke dienstverlening.

  • Ondersteuning (op niet-Ximple producten):
  • € 50,- per uur incl. BTW
  • * met een starttarief van een half uur
  • Advies, migraties, onderhoud:
  • € 70,- per uur incl. BTW
  • * met een starttarief van een half uur
  • Spoed:
  • € 100,- per uur incl. BTW
  • * met een starttarief van een half uur

Vragen wat we voor je kunnen betekenen staat vrij. Neem contact met ons op!Kennis van Open Source

Ximple spreekt meerdere talen.

Waarom kiezen voor Ximple?

Geen omkijken meer naar de techniek achter de hosting. Laat het over aan de expert!

image

Supersnel en compleet

Supersnelle laadtijden door OpenLiteSpeed; dagelijkse back-ups; de laatste PHP-versies en gratis SSL certificaten. Bij ons geen meerprijzen voor zaken die standaard zouden moeten zijn.

image

E-mail bescherming

Inkomende en uitgaande e-mailbescherming. Hiermee filteren we niet alleen spam, maar beschermen we ook de reputatie van onze uitgaande mailservers, waardoor jouw mail aankomt bij de geadresseerde. Beloofd!

image

Wij verhuizen jouw website

Overstappen moeilijk? Niet bij ons. Wij zetten je site zonder problemen over, op een tijdstip dat jou uitkomt. Avonduren zijn daarin geen probleem.

image

Internet.nl-compliant hoster

Ximple is Internet.nl-compliant hoster en voldoet dus aan alle richtlijnen als het gaat om moderne, betrouwbare internetstandaarden. Internet.nl is een initiatief van het internetgemeenschap en de Nederlandse overheid.

image

Uitstekende support

Geen gedoe met lange wachttijden en doorgeschakeld worden. Wij bieden een persoonlijke en op-maat-gemaakte service, met een vaste contactpersoon. Zowel telefonisch, per WhatsApp, als per mail bereikbaar.

image

Configuratie ondersteuning

Het configureren van je mail kan soms best een uitdaging zijn. Daarom staan we klaar om je hierbij te helpen. Zonder rekening.

image

Niet goed? Geld terug!

Ben je niet tevreden over onze hosting? Meld het ons binnen 14 dagen en we betalen je het aankoopbedrag terug. We stellen geen vragen!

image

Server monitoring

Al onze servers zijn aangesloten op monitoring software. Wanneer er iets met een server aan de hand is krijgen wij automatisch een bericht, zodat we direct kunnen ingrijpen.

image

Oplossingen op maat

Heb je een extra functie nodig? Voldoen onze standaard specificaties niet? We denken graag met je mee.

Nog niet overtuigd?

Heb je het einde van deze pagina bereikt maar ben je nog niet overtuigd? Laat ons je terugbellen. We kijken gratis met je mee naar je huidige hosting en vertellen je eerlijk wat wij voor jou kunnen doen. Zit je nu goed? Dan zijn we ook eerlijk. Beloofd!

Bel ons!